FIESTA DEL CINE CAT
FIESTA DEL CINE CAT
PREVENTA LOS MERCENARIOS
PREVENTA LOS MERCENARIOS
SAW X
SAW X
TAYLOR SWIFT
TAYLOR SWIFT
THE CREATOR
THE CREATOR
JEANNE DU BARRY
JEANNE DU BARRY
AFTER
AFTER
CINE SENIOR CAT
CINE SENIOR CAT

Preus i Promocions

Preus generals

Laborables
(no festius ni vigílies de festius)
6.20€
Divendres, festius, 
vigílies de festius i estrenes anticipades
7.90€
Suplement 3D 2.00€

Descomptes vàlids

Descomptes vàlids de divendres a diumenge, festius i vigílies de festiu  
Família monoparental
(aplicable al titular del carnet juntament amb el DNI, un descompte per carnet)
6.60€
Família nombrosa
(aplicable al titular del carnet juntament amb el DNI, un descompte per carnet)
6.60€
Menors de 14 anys
(presentar DNI o document acreditatiu)
6.00€

- Altres descomptes preguntar a les nostres taquilles -

 

Sant_Celoni-dimecres
 • DIMECRES AL CINEMA

  LA TEVA ENTRADA PER NOMÉS 5,00€*

  *Promoció vàlida a Ocine Sant Celoni. Tots els dimecres NO festius la teva entrada per només 5,00€. Per projeccions 3D s’had’abonar el suplement. Preu per entrada. Promoció no vàlida per a projeccions especials ni esdeveniments. Les pel·lícules que s’estrenen en dimecres poden estar exemptes d’aquesta promoció, aplicant-se el preu nomal de l’entrada. Promoció no acumulable a altres ofertes.

   

 


 

Sant_Celoni-fidelitycat
 • DESCOMPTE FIDELITY

  AMB LA TEVA FIDELITY PLUS, LA TEVA ENTRADA PER NOMÉS 5,60€ (DE DILLUNS A DIJOUS, no festiu ni vigília de festiu) o 7,20 € (DE DIVENDRES A DIUMENGE)

   

    *Promoció vàlida a Ocine Sant Celoni. La teva entrada per 5,60 € de dilluns a dijous, no festius ni vigília de festiu i 7,20 € de divendres a diumenge, festius i vigília de festiu. Màxim 5 entrades per Ocine Fidelity Plus. Preu per entrada. Les entrades han de ser per a la mateixa sessió i pel·lícula. Promoció no vàlida per a projeccions especials ni esdeveniments. Per projeccions 3D s'haurà d'abonar el suplement. No acumulable amb altres ofertes.

   

   

 


 

 • PACK FAMILIAR

   

  Preu Adult 7.00€. Preu Nen (menor de 14 anys) 5.00€ -preu entrada-. Sempre 2 adults i mínim 1 nen, màxim 4 nens. Compra mínima 3 entrades. En el moment de comprar les entrades de la promoció “pack familiar” han d’estar presents els adults i els nens que se’n vulguin beneficiar. Totes les entrades han de ser per la mateixa pel·lícula i sessió. Vàlid cada dia de la setmana només per sessions fins a les 21:59h. Promoció no vàlida per esdeveniments, projeccions especials ni venda anticipada, per projeccions 3D s’ha d’abonar el suplement. No acumulable amb altres ofertes.